gustari cu ceapa verde si marar1

Sezonul cald ne aduce pe masa o multime de legume dar si de verdeturi. Ceapa verde si mararul completeaza perfect branzeturile , de aceea gustarile cu verdeturi ar trebui sa fie nelipsite vara cand incercam sa mancam mai usor.

Ingrediente 4-6 persoane:

  • 250g branza de vaci
  • 1 legatura marar
  • 1-2 cepe verzi
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare, piper
  • 10 felii de paine
  • 2 oua fierte (optional)

Mod de preparare:

Feliile de paine se prajesc si se taie in doua.

Branza de vaci se amesteca cu smantana, mararul si ceapa tocate marunt, sarea si piperul. Vom obtine o pasta destul de densa. Daca mai este nevoie, adaugati putina smantana.

Feliile de paine se ung cu un strat generos din aceasta crema si se decoreaza cu felii de ou fiert sau rosii.

Aceste gustari se pot servi in orice moment al zilei , in special vara cand gasim ingredient proaspete si din gradina.

gustari cu ceapa verde si mararPofta buna!

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.