aromazen

Suntem mândri și bucuroși să numărăm astăzi printre prietenii comunității noastre și pe tinerii talentați din echipa AromaZen. Dacă ești din Iași sau din împrejurimi și te preocupă mâncarea sănătoasă și naturală, sigur ai auzit vorbindu-se despre ei și serviciul lor de catering. Dacă nu, îți povestim noi în câteva cuvinte despre AromaZen și site-ul lor apetisant (www.aromazen.ro), cu rețete gustoase și platinguri care-ți fură privirea.

Noi i-am întâlnit la prima ediție a evenimentului Fun&Food, printre alte zeci de pasionați ai produselor eco și alimentelor naturale românești. Am făcut prezentările peste farfuriile așezate impecabil, din care preparate ne făceau jucăuș cu ochiul și ne alintau nările cu fel de fel de arome apetisante. Printre degustări și aprecieri și cu o pasiune comună la mijloc, ideile au început să prindă formă fără prea mare efort.

A urmat firesc o vizită în gospodăria noastră de la Voinești care s-a lăsat cu degustări de legume și fructe proaspete culese direct din grădină, chiar de către prietenii noștri. Tineri, talentați, implicați trup și suflet în ceea ce fac, dar și foarte pretențioși și hotărâți să pună în fața clienților doar ce e mai bun, au cules cu mâna lor legumele și fructele încercate și le-au întors expert pe toate părțile. Gust, aromă, culoare, textură, aspect. Doar natura le poate îmbina perfect pe toate.

Rezultatul? O colaborare naturală și binevenită începută acum două luni de zile, prin care asigurăm bucătăriei AromaZen materie primă de cea mai bună calitate, direct din gospodăria noastră, pentru rețetele atent selecționate din meniul lor (dovlecei cu piept de pui, cimbru și vin Chardonnay, supă cremă de ardei și alte asemenea bunătăți care-ți lasă gura apă).

Bonusul colaborării și surpriza plăcută care ne-a adus zâmbetele pe buze și a făcut să merite și mai mult munca din ultimele luni, este faptul că la ediția a doua Fun&Food, talentații bucătari de la AromaZen au folosit produsele noastre în rețetele expuse la eveniment (cele mai bune legume provensale pe care le-am gustat vreodată).

Mulțumim pentru apreciere și vă stăm în continuare la dispoziție cu cele mai bune legume și fructe din inima Moldovei.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.