BatcaDoamnei

Gustul Natural se mandreste cu partenerii care i s-au alaturat, de-a lungul timpului, in diverse proiecte sau activitati. De asemenea, suntem onorati cand primim propuneri de asociere cu diferite entitati care desfasoara activitati cu respect fata de natura, om si valorile in care, si noi, cei de la Gustul Natural, credem.

Asociatia Batca Doamnei are drept scop declarat promovarea valorilor culturale şi istorice nemţene în special, româneşti în general, promovarea valorilor general umane, promovarea şi sprijinirea categoriilor defavorizate.

Avand sediul in Piatra Neamt, asociatia are ca obiective si atributii principale – angajarea cetăţenilor prin atitudine şi acţiune în luarea deciziilor cu impact asupra comunităţilor locale şi dezvoltarea moralităţii şi a conştiinţei de contribuabil, 

  Educarea cetăţenilor în spiritul participării la luarea deciziilor, 

 Informarea şi documentarea în domeniul iniţiativelor legislative şi a reglementărilor cu privire la viaţa comunităţilor locale, etc. 

De asemenea,        Educaţia, pregătirea, transformarea acestei generaţii spre o conduită moral creştină benefică vieţii omului şi comunităţii;

       Organizarea de petreceri câmpeneşti, serbări şi festivaluri culturale;

Organizarea de tabere, cluburi, parteneriate ecologice.

Intr-un astfel de proiect – VegFest 2014 – Gustul Natural si Asociatia Bâtca Doamnei si-au dat mâna pentru a organiza, pentru prima data la Piatra Neamt, o sarbatoare a alimentatiei vegetariene, sanatoase si prietenoase mediului, dar si corpului uman.

Ne dorim sa continuam aceasta colaborare si cu alte prilejuri pentru a aduce in atentia publicului nemtean, si nu numai, asupra beneficiilor unei alimentatii hranitoare, echilibrate, natural.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.