Blogul Irinei
Pentru că oamenii potriviti apar in vietile noastre de fiecare data, la momentul oportun. Cu Irina de la blogulirinei.ro (http://blogulirinei.ro/) ne-am intalnit initial in spatiul virtual, am participat impreuna la Saptamana Vegetarienilor (editia din 2014) si am ramas prieteni. Cu siguranta, timpul ne va mai aduce impreuna in proiecte frumoase, pentru oameni atenti la nevoile si darurile minunatului pamant romanesc.
Irina este sotie, mama si blogger. Este procupata sa ofere familiei mancaruri sanatoase, desi nu se considera masterchef. Irina are incredere in produsele naturale de la noi pentru ca le-a gustat, le-a apreciat si le recomanda, la randul ei, celor care vor sa investeasca in sanatatea lor.
Pe Irina o puteti gasi implicandu-se in diferite proiecte, grupul de lectura si imprumut carti (https://www.facebook.com/groups/CeleMaiFrumoaseDaruriCartile/), pe profilul de Facebook al blogului – https://www.facebook.com/blogulirinei/ sau pe blog, unde va asteapta sa ii fiti alaturi, descoperind cum e viata alaturi de doi nazdravani si o pisica.
Pe blogul ei, Irina vrea sa creeze o comunitate a oamenilor care iubesc armonia, care respecta fiecare fiinta umana si care isi cresc puiii de om frumos, empatic si duios. Casuta virtuala a Irinei este un spatiu unde puteti gasi informatii utile despre cresterea si educarea copiilor, despre carti si jocuri, despre locuri unde se poate petrece timpul frumos (din judetul Neamt, dar nu numai). Veti descoperi, de asemenea, recenzii ale unor produse si servicii pe care Irina si familia ei le foloseste si alege sa scrie despre ele, cu sinceritate si umor.
De asemenea, Irina este deschisa propunerilor de a sustine diferite proiecte, daca ii place ideea de la care au pornit sau ii sunt simpatici initiatorii lor.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.