cartofi cu carnati

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 1kg cartofi
  • 200g carnati
  • 2 linguri ulei
  • 2 oua
  • 4 linguri de branza de oi
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper
  • fulgi chili

Mod de preparare:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Apoi se curata si se taie in felii grosute.

Carnatul se taie in felii subtiri si se prajesc putin in ulei.

Ouale se bat si se amesteca cu smantana, sarea , piperul , cimbrul si fulgii de chili.

Ungem o tava de iena cu putin ulei sau unt.

Amestecam usor cartofii cu carnatul prajit, branza de oi si ouale batute.

Compozitia se toarna in tava si se apasa usor cu o lingura sau paleta pentru a elimina golurile de aer. Deasupra presaram cascavalul ras.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius si se lasa timp de 25-30 de minute sau pana cand se cartofii se rumenesc usor deasupra.

Cartofii cu carnati la cuptor se servesc calzi alaturi de o salata de cruditati sau muraturi.

Pofta buna!

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.