cercul de donatori

Cercul donatorilor Iasi

Decembrie… o lună în care lăsăm vremea şi natura să îşi facă treaba, o lună în care cu greu mai reuşim să asigurăm legume proaspete, o lună în care stăm la gura focului şi depănăm amintiri…sau nu?  Nu! Nu e timp. Nenumăratele proiecte ale Cercului de donatori din Iaşi nu au timp de stat. Ne-au chemat şi am sosit. Le-am pus la dispoziţie bunătăţi Gustul Natural pentru evenimentul de la Teatrul naţional “Vasile Alecsandri” – Sala Cub din data de 10 decembrie 2015.

Am intrat aşadar în lista oficială a producătorilor locali “prietenoși, responsabili și pricepuți” asa cum ne-au numit tinerii curajoşi şi cu iniţiativă pe care i-am ajutat. Evenimentul a presupus prezentarea a patru proiecte iniţiate de PRIME Iaşi, BEST Iaşi, AIESEC şi Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi, proiecte pentru care s-au adunat sponsorizări şi care vor fi implementate în perioada următoare pentru tinerii şi copiii din Iaşi.

Gustul Natural a pus la dispoziţie bunătăţi conservate si cateva legume proaspete care s-au adăugat la cele furnizate de către ceilalţi producători locali şi care au completat bine bufetul oferit donatorilor. Felicitari, dragi tineri pentru iniţiativă şi ne bucurăm că am putut fi alături de voi!

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.