Din Camara

.Produse deshidratate

Deshidratarea este una dintre cele mai vechi si mai sanatoase modalitati de pastrare a fructelor, legumelor si verdeturilor pe durata iernii. Fara conservanti artificiali sau aditivi, pastrand tot ce e mai bun din darurile naturii pana cand le vom putea culege din nou proaspete din gradina. Plante aromatice si radacinoase pline de savoare pentru cele mai gustoase si sanatoase mancaruri.

.Dulce cu/fara zahar

Pentru ca tuturor ne este pofta uneori de ceva dulce si cel mai bun dulce vine tot din gradina, am pregatit pentru voi cateva produse naturale savuroase. Magiun pofticios de prune cu nuca dupa reteta bunicii, pasta de prune albe – simpla si amestec cu piersici, dulceata delicioasa si apriga de ardei iuti, gem bland si aromat de mere si dulceata de leac din fructe de soc. Un dulce natural si plin de vitamine.

.Conservate/Muraturi

Daca ai verificat lista noastra de produse conservate, stii deja ca le-am ales pe cele esentiale in orice bucatarie. Delicioase si aromate, pot schimba orice meniu, oricat de banal, intr-o masa de la care nu-ti mai vine sa te ridici. Toate sunt pregatite din legume proaspete, culese din gospodarie, crescute natural si conservate dupa metode traditionale, fara conservanti artificiali. Bune toate, de-ti lasa gura apa.

.diverse din camara

Bors de casa proaspat cu gust inconfundabil, marar uscat floare, numai bun pentru a incepe sa pregatesti muraturile de iarna, faina de porumb pentru o mamaliga la fel de gustoasa ca a bunicii si alte bunataturi autentic romanesti pentru bucataria ta. Toate cu ingrediente culese din gradina si obtinute natural pentru ca masa ta sa fie plina de sanatate si voie buna.