Din Gradina

.Legume proaspete

Toate legumele proaspete care iti trebuie pentru o masa imbelsugata si sanatoasa. Cele mai bune surse naturale de vitamine si minerale de care ai nevoie, pentru tine si familia ta, ca sa-ti asiguri o viata frumoasa, sanatoasa si plina de energie. Crescute cu grija si dragoste pentru natura, proaspat culese din gradina, fragede si gustoase, numai bune pentru retetele tale preferate, aduse direct acasa.

.Fructe

Zemoase, aromate, dulci sau acrisoare, toate pline de vitamine si culese direct din gradina. De la cirese si visine fragede si pana la struguri deliciosi, nuci care nu trebuie sa-ti lipseasca de pe masa, prune numai bune pentru digestie si un mic dejun plin de energie, mere, pere si gutui si tot ce-ti doreste inima. Pentru ca cel mai bun dulce e copt sub soare si alintat cu vant de tara.

.Radacinoase si altele

Mai putin aspectuoase decat suratele lor care-si fac veacul deasupra solului, radacinoasele sunt insa la fel de ofertante cand vine vorba despre gust, aroma, culoare si continut nutritiv. Sunt de asemenea cea mai buna sursa de vitamine si minerale pentru sezonul rece si neintrecute in ceea ce priveste rezistenta, facand parte din alimentatia noastra sub forma proaspata pana tarziu in iarna.

.Plante aromatice proaspete

Primele care anunta prin aroma ca la bucatarie se gateste, ca masa e aproape gata sau ca vine catre tine o mancare atat de buna de-ti lasa gura apa inainte sa o gusti. Ingrediente cu proprietati aproape magice, plantele aromatice sunt cele care dau cu adevarat savoare si gust mancarurilor tale. Le ingrijim atent si le culegem cu grija pentru ca tu sa profiti de toata sanatatea ascunsa in ele.