Dăruitorii de Zâmbete

După cum se știe deja în comunitatea ieșeană, toamna aceasta avem o aniversare de suflet: Salvați Copiii Iași împlinește 25 de ani de activitate – 25 de ani de suflet deschis și generozitate, cu peste 100.000 de copiii nevoiași ajutați să trăiască o copilărie mai fericită.

Pentru că familia și cei dragi sunt motorașele care ne împing pe toți înainte și ne fac viața frumoasă și împlinită, și pentru că cei mici și sănătatea lor sunt motivul pentru care Gustul Natural a luat naștere, ne-am alăturat cu drag și entuziasm primului eveniment din campania “Zâmbet în Dar”.

Găzduit la o frumoasă fermă din afara Iașului, “Roade de toamnă pentru zâmbet de copil” organizat de Grupul de firme AVISSO, a adunat într-o zi splendidă de toamnă, zeci de inimi generoase care s-au pus pe treabă gospodărească. Printre voluntarii harnici și voioși de la Salvați Copiii și îndemnați de “bagheta” de cunoscător învârtită magic de Alice Ciobanu de la Țara Bucatelor, participanții au gătit cu dragă inimă și veselie o zacuscă aniversară de pomină.

Copiii s-au jucat plini de energie, bucurându-se de libertatea și liniștea naturii, iar cei mari s-au bucurat de o zi însorită departe de zgomotul orașului. Printre discuții gastronomice și glume senine, ne-am adus cu toții aminte încă o dată că avem în jurul nostru oameni minunat de darnici și că împreună putem crea o lume mai frumoasă pentru noi toți și în special pentru cei mici.

Ca rezultat al acestui eveniment au fost create 150 de borcane de zacusca si 70 de magiun cu nuci în ediție aniversară și s-au colectat 3.565 lei care vor fi folosiți pentru a susține proiectele Organizației Salvați Copiii Iași. Este doar începutul unei campanii la care vă invităm cu drag să participați direct prin intermediul magazinului Gustul Natural.

Mulțumim Salvați Copiii Iași și Grupului de firme AVISSO pentru invitație și felicitări pentru o inițiativă minunată!

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.