Sfecla rosie
sfecla rosie

Sfecla rosie

Sterge selectia

Ce obtinem din consumul de sfecla rosie?

Antioxidanti, nitrati naturali, vitaminele A, B1, B2, B3, C, K acid folic, fibre, si saruri minerale (magneziu, fier, cupru si fosfor) si iod. Prin continutul sau de substante nutritive, sfecla scade tensiunea arteriala si protejeaza organism de boli cardiovasculare. Este de asemenea recomandata in dieta persoanelor cu probleme ale glandei tiroide datorita continutului de iod si pentru detoxifierea ficatului.

Trucuri in bucatarie:

  • Pentru a-si mentine calitatile nutritive gateste sfecla (fiarta, coapta sau la aburi) cu tot cu coaja, dupa ce in prealabil ai spalat bine coaja.
  • O poti consuma simplu sub forma de suc, doar din sfecla sau in combinatie cu morcov sau/si mere.
  • Se poate depozita in siguranta in camara sau in pivnita, daca stai la casa, fie asezata in cutii, fie pur si simplu in gramezi.
Greutate 500 g
Greutate

250g, 500g

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sfecla rosie”

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Livrari gratuite - cumparaturi peste 25 ron
Cumparaturi on-line sigure!