Pastai cu sos de rosii si usturoi1

Pastaile fac parte dintre deliciile verii.Foarte apreciate pentru numarul lor redus de calorii, pastaile se regasesc pe multe mese.Gustul lor bun le face speciale in diferite combinatii.

Ingrediente 4 persoane:

Mod de preparare:

Pastaile se curata, se taie in doua daca este nevoie si se spala bine.

Intr-o cratita mai mare se pune apa cu sare la fiert. Cand apa clocoteste se adauga pastaile si se lasa la fiert, la foc mic, pana devin moi.

Separat se caleste ceapa impreuna cu morcovul timp de 1-2 minute.Peste acestea se adauga rosiile bine coapte taiate in cuburi mici. Sosul se fierbe 3-4 minute. La sfarsit se adauga usturoiul tocatsi se se mai dau cateva clocote.

Cand pastaile sunt fierte se strecoara si se toarna peste sosul de rosii. Pastaile se amesteca si se potriveste gustul. Deasupra se poate adauga si verdeata proaspata.

Pastaile cu sos de rosii si usturoi reprezinta o mancare de post delicioasa dar si o garnitura perfecta.

Pofta buna!

Pastai cu sos de rosii si usturoi

 

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.