Gustul_natural_salata_de_primavara2

Primavara avem o oferta de salate si verdeturi de nerefuzat.Trebuie sa profitam de acestea si sa le consumam in diferite combinatii. Ideal ar fi ca ele sa se regaseasca in farfuriile noastre in stare cruda.

Pentru o salata de primavera ceva mai consistenta ne-am gandit la o combinatie de verdeturi de primavera dar si ingredient bogate in proteine. Recomandam aceasta salata pentru un pran zusor sau cina.

Ingrediente pentru 2 persoane:

  • 2 legaturi de spanac
  • 4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura ridichi
  • Cateva frunze de loboda mov
  • 2 oua fierte tari
  • 1/2 piept de pui
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • saresi piper

Mod de preparare:

Spanacul se spala bine si se zvanta pentru a nu lasa apa , de asemenea si restul legumelor.

Pieptul de pui se fierbe, la fel si ouale.

Se aseaza pe 2 farfurii spanacul rupt in bucati mai mici, usturoiul verde taiat bucatele, dupa care ouale fierte si pieptul de pui taiat cuburi. Aranjam apoi feliile de ridichi taiate subtiri si fasiile de loboda.

Presaram sarea si piperul, uleiul de masline si zeama de lamaie. De preferat este ca acestea sa se adauge chiar inainte de servire.

Pofta buna!

Gustul_natural_salata_de_primavara1

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.