logoSC

Sporul Casei este publicație online dedicată uneia dintre cele mai importante, frumoase, pline de semnificații și (uneori) frustrante experiențe din viața noastră: obținerea casei de vis.

Publicăm soluții și idei, proiecte și ghiduri din țară și din lumea largă, pentru ca cititorul să aibă o sursă de inspirație și informare la distanță de un click.

Colaborăm cu companii de top, fie direct, fie prin intermediul agențiilor de PR, subiectele fiind propuse atât de către companii, cât și de noi. Printre colaboratori: KUMA, Sika, Cesarom, Chic Ville, Saint Gobain, Ruukki, Depaco (Wetterbest), ROMEPS, dezvoltatori imobiliari (Hanner, Adama), agenții imobiliare (Re/Max), Veka, Hornbach, etc.

Colaborăm și cu companii mai tinere, cu mesaj puternic și dăruire față de lucrul bine făcut, cum sunt prietenii de la Gustul Natural. Pentru acești oameni pasionați, orice sursă nouă de clienți sau pur și simplu mediu de promovare pentru brandul și produsele lor este vitală, așa că îi ajutăm cu drag să pornească cu dreptul in online.

Fie că este vorba despre proiecte, produse sau servicii, preferăm să le punem în formate prietenoase, relevante pentru caracteristicile produsului – articole de tip How To, sau să le așezam într-un context familiar utilizatorului casnic, ori în raport cu o problemă din casă&grădină, cu imagini și filme ajutătoare.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.