Ingrediente:

  • 500 g spanac,
  • 2 cepe,
  • 2 căţei de usturoi,
  • 100 g ciuperci,
  • 500 g cartofi,
  • 5 ouă,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Fierbem cartofii în coajă.

Curăţăm şi tocăm mărunt ceapa şi usturoiul.

Spălăm ciupercile şi le tăiem în două.

Călim ceapa în 3 linguri de ulei. Când este aproape gata, adăugăm ciupercile şi mai călim amestecul cateva minute.

Curăţăm între timp cartofii de coajă, îi tăiem bucăţele mici şi îi amestecăm cu ceapa şi ciupercile.

Călim usturoiul într-o tigaie şi adăugăm spanacul, pe care îl călim câteva minute.

Batem ouălele spumă şi le adaugăm peste spanac.

Amestecăm uşor spanacul cu cartofii.

Condimentăm cu sare si piper.

Punem totul intr-o tavă unsă cu unt (ulei) şi dăm la cuptor pentru 30-40 minute.

Servim fierbinte.

 

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.