din gradina

Vara pentru voi

A manca produse locale – un trend la moda, o optiune sanatoasa, o modalitate de a economisi bani…oricare ar fi varianta pe care o alegeti, se pare ca produsele locale sunt la mare cautare iar procurarea lor a devenit o preocupare constanta. Am fost invitati la TVR Iasi tocmai pentru a discuta aceste detalii – mersul la piata nu mai este o optiune, producatorii locali trebuie sa tina pasul cu cerinţele pietei si sa ofere alternative – comenzile online şi livrarea la usa clientului castiga teren.

Ne alaturam şi noi trend-ului prin distributia de oferte online, primirea şi centralizarea comenzilor pe e-mail sau în contul de Facebook si in final livrarea produselor direct la domiciliul clientului. Venim astfel in intampinarea cerintelor unui public format din oameni ocupati, dar bine educati în domeniul alimentatiei sanatoase si care isi doresc sa cumpere si sa consume produse locale atat pentru a se asigura de calitatea acestora, pentru a putea verifica local provenienaa dar şi pentru a sustine economia locala.

Aceste tendinte nu au ramas neobservate si am dat curs invitatiei emisiunii „Vara pentru voi” cu Raluca Aftene şi Dan Trofin impreuna cu Ionela Udrea, Spiridusa de la Casuta Naturii şi cu Ionut Ignat ­ nutriţionist, ambii implicaţi direct in promovarea alimentatiei sanatoase şi a produselor locale. Asteptam cu interes alte asemenea invitatii de bun augur.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.