VegFest

Ideea Vegfest a pornit de la o echipa frumoasa, plina de entuziasm si curaj, la Bucuresti. Pe calea internauta, cu siguranta la momentul potrivit, a ajuns si la Irina – omul din spatele cuvintelor de la Blogul Irinei. Despre inceputurile acestui proiect, Irina scrie asa:

„Mi-au adus aminte, cu mare drag și dor, de nebunia ONG-ului din facultate, de scriere de proiecte, de căutare sponsori și de bucuria unui proiect dus la capăt. Mi s-a făcut dor să pun lucrurile în mișcare, să simt că efortul și truda mea contează. Așa că… mi-am luat inima în dinți (agenda și pixul deștept) și am pornit să organizez VegFest (ȘI) la Piatra Neamț! Mulțumesc, pe această cale tuturor celor care mi-au răspuns afirmativ, care au pus umărul ca această primă ediție a săptămânii vegetarienilor din România să ajungă și aici, într-un capăt de frumoasă Moldova!”

Cu speranta unui inceput frumos, cu gandul la crearea unor comunitati care sa respecte pamantul si roadele pe care acesta le ofera omului modern, Gustul Natural s-a alaturat acestei initiative si a pornit in derularea unor activitati, in primul rand, de constientizare a beneficiilor si aportului nutritiv a fructelor si legumelor, romanesti, crescute cu dragoste, soare si respect. O parte din truda noastra a ramas imortalizata in fotografiile evenimentului, o alta (speram noi) mai importanta va germina in mintea si sufletele celor care au manifestat curiozitate fata de eveniment si au primit informatia de la noi. Cu certitudine, vom colabora si la alte astfel de ocazii, sperand ca interesul sa creasca, progresiv.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.